Industrijski ELEKTRONSKI ODGANJALEC škodljivcev



ELEKTRONSKI ODGANJALEC škodljiVCEV-INDUSTRIJSKI glodavcev miši podgan ščurkov polhov
INDUSTRIJSKI LS 927

Visoko frekvenčna naprava ELEKTRONSKI ODGANJALEC škodljivcev INDUSTRIJSKI LS - 927 učinkovito odganja večino škodljivcev in insektov.

Dvojno delovanje in širok razpon  frekvence od 30 do 65 kHZ.

ELEKTRONSKI ODGANJALEC škodljivcev INDUSTRIJSKI je varna in za človeka in večino domačih živali neslišna naprava a moteča za škodljivce.

nemoteča za električne in elektronske hišne naprave (radio in televizija, detektorji, alarmi, srčni spodbujevalci, slušne naprave itd.).

površina pokrivanja naprave, je 370 do 500 m², odvisno od pogojev v prostoru.

Trši materiali (opeka, zidovi, les), učinkovitost odboja povečujejo, mehkejši (tervol, oblazinjeno pohištvo) pa  zmanjšujejo učinek ELEKTRONSKega ODGANJALCa škodljivcev

Valovanje ne prehaja skozi les in zid.

NAMESTITEV odganjalca glodavcev miši podgan ščurkov polhov kun ...

Namen ELEKTRONSKega ODGANJALCa škodljivcev je preprečevanje bivanja glodalcev v prostoru. Brez smisla je nameščanje naprav v stanovanjskih prostorih, kjer glodalce opazimo, ko prihajajo po hrano. Namestitev mora biti čim bliže gnezd/prenožišč, torej na podstrešju, redkeje v kleteh in prostorih s hrano. Namestitev v stanovanjskih prostorih je le pri odganjanju ščurkov, hroščev, mravelj in pajkov.

Za učinkovito delovanje in odboj valovanja, se priporoča postavitev ELEKTRONSKega ODGANJALCa škodljivcev INDUSTRIJSKI v kot prostora. Po vključitvi naprave, kontroliramo delovanje z rdečim testirnim gumbom, na hrbtni strani naprave. Oster pisk in rdeča lučka na prednjem delu naprave, pomeni pravilno delovanje. Po testiranju zvok ugasnemo s ponovnim pritiskom na gumb.

ODGANJA glodavce (miši, podgane, polhe, kune, veverice), hrošče, ščurke, netopirje in veliko letečih in plazečih insektov (bolhe, klope, mravlje, pajke,...).

MOTEČA ZA KUNCE, HRČKE, ČINČILE, MORSKE PRAŠIČKE...

UPORABA odganjalca glodavcev miši podgan ščurkov polhov kun ...

Stanovanjski objekti, kleti, gostinski in objekti za prehrano, počitniške hiše in prikolice, plovila, planinske koče, skladišča, gospodarska poslopja, hlevi, prehrambena industrija.

Nazaj ] [ Elektronski odganjalci ] [ Naprej ] cene

odganjalci QR-code

facebook

Industrijski ELEKTRONSKI ODGANJALEC škodljivcev

 

zanimive strani:
   
frizerstvo kamn
   
kontakt 041 336 547